El festival Diània torna a la càrrega.

El festival que va nàixer el 2014, i que l’any passat es va agafar un descans, ha tornat amb les piles carregades i amb molta força per a la nova edició d’aquest any, i és que la seua primera confirmació va ser la de Xavi Sarrià i la seua banda, on tocarà les noves cançons i part de les velles.  


El cartell és prometedor i ens fa tindre força energia per a l’inici dels festivals. A més a més, la nit del 31 sembla ser forta, en primer lloc, Auxili toca a casa i faran la presentació del seu nou disc, en segon lloc, ha estat confirmat The dance crasher els quals trauen el seu primer treball el 22 de febrer i, per tant, els tindrem amb el seu nou disc acabat de traure del forn, també actuarà Zoo, Iseo & Dodosound, Zerokoma i La Ranamanca, completant així un cartell ple de reggae, ska-jazz, rumba i ganes de passar-ho bé.


El festival de primavera se celebrarà el 31 de març a Ontinyent i, pel que fa a les entrades, es poden aconseguir des de la mateixa pàgina web o bé als punts físics que han posat, per tan sols 15 euros. 


Autora: Mari Carme (@runrunett)