El Feslloch revela els primers noms per a la seua pròxima edició.

El festival que se celebra a Benlloch els dies 12, 13 i 14 de Juliol ha anunciat els tres primers noms que inauguren el cartell. L’anunci ha sigut unes setmanes després de posar a la venda els primers abonaments.


Prozak Soup han estat els primers confirmats, els quals tenen un estil que podem descriure com rock amb tocs de punk i electrònica. A més a més, aquesta data s’uneix a la seua gira de presentació del seu últim treball Very Empastre.


Amb un estil més proper al ska i rap, els segons confirmats han sigut Atzembla. Publicaran Instint, el seu pròxim disc el dia 20 de març. A més a més, ja han presentat el seu primer single, anomenat Pólvora.


Finalment, l’últim nom ha sigut Xavi Sarrià, qui fou el fundador de Obrint Pas, uns dels grups més rellevants de la història de la música popular catalana recent, estarà presentant el seu primer treball en solitari Amb l’esperança entre les dents, treball que va presentar l’any passat.


Pròximament, hi hauran més abonaments a la venda, però de moment podeu participar en un sorteig al seu Facebook per a anar de bades al festival, vosaltres i dos amics que trieu.Autor: Sergio (@SerjBalz)