Volcans és el primer senzill del nou disc de Buhos

Els penedesencs Buhos després de mesos de parada tornen per presentar-nos el nou treball La gran vida. El nou disc estarà disponible el 16 de Febrer, però la presentació no serà fins al 5 de maig a la sala Razzmatazz, tot i això, el grup ens ha fet una un avançament amb Volcans.

 
 


Aquest disc sembla ser prometedor i és que l’avançament del nou videoclip Volcans ha aconseguit en una setmana més de 214 mil reproduccions. I és que la cançó manté l’essència del grup que disc rere disc fan sentir. El videoclip ha estat dirigit per Mar Pujolar i, a més a més, podem observar com alguns dels actors que hi apareixen són personatges de la sèrie Merlí.


I com diu el cantant i lletrista del grup Guillem Solé La gran vida vol dir entre altres coses: “lluitar pel que ens agrada, marxar amb els amics en una furgoneta un dijous i tornar el dimarts següent…” i és que amb una melodia que et transmet tan bon rotllo i ganes de festa, més d’un agafaria la furgoneta per marxar amb els amics uns dies.Autora: Mari Carme (@runrunett)